Apartenenta

Untitled

FEDERATIA PATRONATELOR SOCIETATILOR DIN CONSTRUCTII – FPSC

Este o organizatie patronala libera, independenta fata de orice autoritate exterioara, guvernamentala sau de alta natura, bazata pe libera si voluntara adeziune, fără scop lucrativ, neguvernamentala si apolitica, cu patrimoniu propriu şi cu personalitate juridică, infiintata conform legii 356 din 10 iulie 2001.

FPSC are ca obiect de activitate domeniul constructiilor, iar ca scop reprezentarea unitara, susţinerea şi apărarea intereselor membrilor săi în relaţiile cu autorităţile publice, cu sindicatele şi cu alte persoane juridice şi fizice, în raport cu obiectul şi scopul său de activitate, în plan naţional şi internaţional.

FPSC si-a dobandit  calitatea de persoana juridica, prin Sentinta nr. 15298 din 15.06.2007 a Tribunalului Bucuresti.

Prin Sentinta civila nr.1145/06.10.2015 a Tribunalului Bucuresti, Sectia a IV a Civila FEDERATIA PATRONATELOR SOCIETATILOR DIN CONSTRUCTII a fost declarata cu  REPREZENTATIVITATE  la nivel de sector Constructii civile si industriale.


http://ugir.ro/home/

Uniunea Generala a Industriasilor din Romania – U.G.I.R., este o organizatie patronala nationala de tip confederativ, persoana juridica inregistrata la Tribunalul Municipiului Bucuresti in septembrie 1992, organizatie care prin statutul sau si-a propus sa reia activitatea organizatiei patronale nationale U.G.I.R. constituita in 1893 si a carei activitate a fost intrerupta in 1948.

U.G.I.R. actioneaza, pentru promovarea in relatiile economice a liberei initiative si a principiului concurentei loiale cu scopul realizarii in Romania a unei economii de piata de succes, a unei economii reale cu capital majoritar privat.

U.G.I.R. a realizat o serie de conventii si acorduri de colaborare pe termen lung avand obiective concrete cu organizatii patronale din tari precum Franta, Italia, Germania, Suedia, Spania, Chile, Bulgaria, Cehia, Federatia Rusa, Ucraina, Kirgizstan, Azerbaidjan, Tadjikistan, Armenia, Kazahstan, Uzbekistan, Gruzia, Belarus, Turkmenistan, Kuwait.
Aceste acorduri creeaza un cadru favorabil dezvoltarii legaturilor economice si comerciale intre agentii economici, din tara noastra si tarile respective.


Uniunea Europeana pentru Dezvoltatori si Constructori ( UEPC ) este organizatia umbrela pentru federatiile nationale din sector.

UEPC este o asociatie europeana care reprezinta mai mult de 30.000 de dezvoltatori si constructori afiliati la federatiile din 9 state membre ale UE.


ccib_logo

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti (CCIB) este o organizatie autonoma, neguvernamentala, apolitica, fara scop patrimonial, cu personalitate juridica, de utilitate publica, destinata reprezentarii, apararii si sustinerii intereselor membrilor sai si a celorlalti operatori economici din municipiul Bucuresti, pentru dezvoltarea comertului si industriei, agriculturii si serviciilor corespunzator cerintelor economiei de piata.