PSC vă recomandă Expoziția tehnică IEAS 2017, 19 – 22 septembrie, la Palatul Parlamentului

Logo IEAS-page-002

Expoziția tehnică IEAS se apropie de cea de a XIII ediție, evenimentul fiind găzduit de Palatul Parlamentului între 19 și 22 septembrie. Anul acesta Internațional Electric & Automation Show propune vizitatorilor săi o experiență unică ce include: prezența a peste 80 de companii expozante, workshop-uri tematice, conferințe business dar și un concurs studențesc de inovare tehnică. FPSC este partener al expoziției IEAS și în 2017.

Competiția Premiile Studentești pentru Inovare Tehnică se desfășoară sub egida unor centre Universitare prestigioase și urmărește premierea rezultatelor cercetării în domenii precum robotică și nano-robotică, automatizări și software industrial, construcții sau instalații. Proiectele declarate finaliste în cadrul celor două secțiuni ale competiției, Start Up și Inovare Tehnică, vor beneficia de expunere în cadrul evenimentului IEAS. Parteneri educaționali ai concursului sunt Universitatea Tehnică de Construcții București, Universitatea Babeș Bolyai, Universitatea Tehnică Cluj-Napoca și Facultatea de Inginerie Mecanică și Mecatronică, Politehnica București.

În 2017, IEAS propune un concept de business integrat, cuprinzînd sesiuni de networking și prima ediție a CEO Roundtable on Automation and Energy, eveniment în cadrul căruia FPSC este partener.

International Electric & Automation Show 2017 este structurat pe patru direcții tematice: 19 septembrie Educație și inovare, 20 septembrie Smart City, 21 septembrie Top Management, 22 septembrie Networking.

Expoziția tehnică IEAS cuprinde peste 3.600 mp de spațiu expozițional și reunește anual peste 3.000 de experți și vizitatori specializați precum și companii expozante din 8 țări, printre care se numără China, Korea de Sud, Italia, Polonia, Rusia și Germania. Partenerii ediției 2017 a IEAS sunt Phoenix Contact, Schneider Electric și Mitsubishi Electric.