Stimați Parteneri și Colaboratori
Reprezentanti ai companiilor de constructii din
Judetele DOLJ, OLT, VALCEA, MEHEDINTI, GORJ


Avem plăcerea de a vă invita la un eveniment cu totul special, organizat de Patronatul Societatilor din Constructii in parteneriat cu Universitatea din Craiova - Facultatea  de Constructii .

 

Sub genericul "INVITATIE LA DIALOG STRATEGIC", evenimentul nostru se anunță a fi o oportunitate de a aduce impreuna companii interesate de a colabora .

Data : 15 mai 2024
Locație: Sala Aula Magna, Corpul BA al Facultății de Mecanică
Adresa: Craiova, Calea Bucuresti, nr 107
Ora primire invitati 9,30
Durata: ~ 2 ore


Obiectivul întâlnirii: În contextul provocărilor și oportunităților dinamice ale pieței construcțiilor, scopul nostru este să inițiem un dialog constructiv între firmele de construcții, pentru a discuta posibilitățile de asociere și crearea unui nucleu puternic in zona, care să ne permită să abordăm probleme specifice activitatii noastre și să gasim solutii de rezolvare. (Volumul mare de investitii pe care Romania urmeaza sa-l realizeze in urmatorii zece ani nu se poate executa decat intr-un cadru bine reglementat, generat de dialog social).

 

TEME ABORDATE:

 1. Agenda întâlnirii va include:
  Prezentarea viziunii FPSC si PSC: Obiectivele și beneficiile asociate formării unui nucleu puternic în sectorul construcțiilor.
  Discuții deschise:
  - Schimb de idei privind posibilele modalități de colaborare și asociere între firmele de construcții.
  - Oportunitatea de a întâlni lideri și decidenți din industrie, pentru a încuraja colaborarea și parteneriatele strategice.
  - Adresarea întrebărilor și clarificarea oricăror nelămuriri privind procesul de asociere și beneficiile acestuia.
  Ce vă oferim:
  O oportunitate unică de a face parte dintr-o inițiativă strategică menită să consolideze sectorul construcțiilor.
  Acces la o rețea de profesioniști și decidenți din industrie, facilitând schimbul de experiență și cunoștințe.
  Contribuția la formarea unui mediu de afaceri mai puternic, competitiv și sustenabil în domeniul construcțiilor.
  Vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră prin e-mail sau telefon până marti, 14 mai, inclusiv. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta pe email. Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. , tel.0726138662.
  Așteptăm cu interes să vă avem alături în această inițiativă importantă, pentru a fi împreună in drumul nostru catre un viitor mai puternic și mai prosper în sectorul construcțiilor.

 

Va rugam sa regasiti in INVITATIE EVENIMENTPSC-PSC CRAIOVA 15 MAI 2024.pdf temele intalnirii si alte detalii importante.

 

FORMULAR INSCRIERE

Câmp obligatoriu
Câmp obligatoriu
Câmp obligatoriu
Câmp obligatoriu
Introduceți o adresă de email validă
Cod securitate
Cod incorect

 

IMPORTANT:

In masura in care doriti sa propuneti si alte teme ce au legatura cu temele mentionate, va invitam sa ne comunicati in scris la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

Pentru a vă confirma participarea si avand in vedere numarul limitat de locuri, vă rugăm să ne confirmați prezența  până la data de 14 MAI 2024.

 

Cu stima,

Liviu Iulian SIMION

Presedinte PSC