MAI MULTE INFORMATII DESPRE SISTEM GeoBlockInformation.pdf .

Va invitam sa participati la evenimentul organizat de Austrotherm cu subiect sustenabilitate in infrastructura.

Evenimentul se adreseaza specialistilor din zona de infrastructura rutiera, feroviara, dar nu numai, proiectanti, arhitecti, constructori, dezvoltatori.

 

România are nevoie urgent de o infrastructură durabilă, iar în ultima perioadă lucrările au luat un avânt promițător, multe șantiere fiind desfășurate în țară.

 

Compania Austrotherm aduce în atenția specialiștilor din domeniu o soluție care poate crește eficiența lucrărilor de infrastructură. Soluția Austrotherm  geoBLOCK (EPS) este proiectată pentru a oferi cel mai mare control posibil pentru o aplicațea de proiect: de la proiectare și termene, la materiale și costuri și, în cele din urmă, control asupra rezultatelor lucrărilor, pentru că este o soluție de umplere care poate rezolva provocările de umplere structurală.

 

Austrotherm  geoBLOCK (EPS) este solutia în construirea rambleelor de autostrăzi, drumuri naționale și județene pe terenuri usor compresibile si a terasamentelor peste retelele edilitare subterane.

 

Austrotherm și Financial Intelligence, în calitate de partener media, au plăcerea să vă invite la Conferința “Dezvoltarea infrastructurii din România prin soluții rapide și  sustenabile – geoBLOCK, materialul care crește eficiența lucrărilor”, în data de 18 aprilie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, Salon AB, de la ora 9.30.

 

În cadrul conferinței, vom prezenta informații despre sistemul geoBLOCK Austrotherm și exemple concrete ale utilizării soluției în aplicații de inginerie civilă.

 

Evenimentul va fi asistat cu traducere autorizată.

Roxana Ghioca

General Manager

Mobile: 0722.236.873

eMail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
site:     www.austrotherm.ro