Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Administratiei a lansat in dezbatere publica Proiectul de OUG pentru aprobarea Programului național de consolidare a clădirilor cu risc seismic ridicat.

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în calitate de autoritate responsabilă cu domeniul construcțiilor a inițiat demersuri în vederea urgentării aplicării măsurilor pentru reducerea riscului al clădirilor existente.

Astfel, a fost elaborat proiectul de Ordonanță de Urgență a Guvernului pentru aprobarea Programului național de consolidare a clădirilor cu risc seismic ridicat, care poate fi accesat pe site-ul MDLPA, la următorul link: https://www.mlpda.ro/pages/proiectougaprobareprogramnationalconsolidarecladiririscseismicridicat.  

În acest sens, prin adresa nr. 18656/10.02.2021, pe care o puteti consulta la cerere, MDLPA ne-a adresat rugămintea de a-l sprijini, prin analizarea conținutului proiectului și prin transmiterea unui punct de vedere, cu eventuale propuneri și observații, până la data de 27 februarie 2021.

Va multumim si asteptam propunerile dvs. la adresa de mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

 

Echipa PSC