Stimati colegi constructori,

Patronatul Societatilor din Constructii a primit din partea Directiei economice a Ambasadei Romaniei de la Viena o invitatie adresata companiilor. Rugam persoanele interesate sa parcurga materialul de mai jos si sa acceseze pentru detalii reprezentantii ambasadei.

Cu stima,

Echipa PSC

 

Ambasada României

BPCE Viena

08.02.2024

 

Stimată doamnă/Stimate domn,

 

Vă informăm, pe acestă cale, despre oportunitatea participării firmei/instituţiei dumneavoastră la evenimentul  “GreenTech Days meet Future of Building 2024” organizat în perioada 17-19 aprilie 2024 la Viena, Austria, de către Camera Economică Federală a Austriei (WKÖ), Agenţia Austriacă de Promovare a Cercetării (FFG), Enterprise Europe Network Austria (EEN) şi clusterele Green Tech Valley şi Clean Tech.

 

Evenimentul va aduce pe scenă companii și experți din peste 80 de națiuni pe subiecte, proiecte și produse din sectorul tehnologiilor ecologice și al construcțiilor. Subiecte diverse şi foarte interesante din domeniul mediu, energie, construcţii vor fi dezbătute în cadrul evenimentului. Participanţii pot, de asemenea, stabili întâlniri de tip B2B între ei şi pot participa la vizite organizate la companii austriece de profil. Mai multe informaţii despre eveniment şi agenda acestuia pot fi consultate la adresa https://gtdmeetfob2024.b2match.io/ .

 

Este posibilă participarea on-site sau on-line la eveniment. Nu există taxă de participare.

 

Pentru participare este obligatorie ȋnregistrarea, până cel târziu ȋn data de 15 aprilie 2024, la adresa https://gtdmeetfob2024.b2match.io/signup .

 

După înregistrare, participanţii îşi pot programa prin intermediul website-ului evenimentului, ȋntâlnirile de tip B2B care vor avea loc pe durata evenimentului. Mai multe informaţii găsiţi la adresa https://gtdmeetfob2024.b2match.io/how-it-works  . 

 

Lucrările conferinţei se vor desfăşura în limba engleză.

 

Vă rugăm ca, ȋn situaţia ȋn care decideţi să participaţi, să informaţi pe e-mail şi Biroul de Promovare Comercial-Economică din cadrul Ambasadei României ȋn Austria la e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

 

Vă dorim succes ȋn activitatea desfăşurată şi vă stăm la dispoziţie pentru ȋntrebări suplimentare.

 

Cu stimă,

Adi-Cristina Mitea

 

Adi-Cristina MITEA, Dr.Ing.

Wirtschafts- und Handelsrätin / Consilier economic