Va retransmitem mesajul primit de PSC.

In masura in care sunteti interesati de detalii privind participarea la acest targ, va rugam sa contactati ANEIR.

INVITATIA OFICIALA AICI : - ANEIR CIIE 2019

Catre sectorul privat al CE

Romania are sanse ca in acest an sa organizeze  (in cadrul PPE 2019, deci cu subventie de la bugetul de stat)  un Pavilion national MULTISECTORIAL la Targul anual de import din China/Shanghai- din atasament (anul trecut MMACA a ratat aceasta oportunitate, cu toate demersurile de ultim-moment).

ANEIR isi asuma responsabilitatea organizarii participarii Romaniei la respectivul targ, prin implicarea Presedintelui Asociatiei de afaceri Romania-China, dl Mihai ANDRITOIU.

Pentru a putea trece la intocmirea formelor impuse de Procedura operationala  a PPE, rog toate structurile private sa comunice la ANEIR (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.) firmele din domeniul lor (cu datele de contact ale fiecarei firme si suprafata de care are nevoie ptr a prezenta Oferta de export) interesate sa participe la respectivul targ, repet- MULTISECTORIAL.

Termen de transmitere la ANEIR:18 ianuarie a.c.

 

 

Dr. Mihai IONESCU

Președintele Executiv al ANEIR

Co-Preşedintele Consiliului de Export al României

Asociația Națională a Exportatorilor

si Importatorilor din România

Bucureşti, Cal.Victoriei nr.32-34, sc.B, et.8, ap.94, sector 1

Tel:  021/313.92.23;  Fax: 021/315.77.41; E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Mobil: 0722 / 734.000