Stimați reprezentanti ai comaniilor de constructii,

 

Regasiti mai jos câteva noutăți privind activitățile clusterului și oportunități de finanțare:

 

Săptămâna nZEB Constanța 2024
În perioada 17-19 mai, va avea loc încă o ediție a Săptămânii nZEB, de data aceasta la Constanța, evenimentul fiind organizat alături de ZEBRO și în parteneriat local cu CELCO.
Vă invităm să vă alăturați Caravanei nZEB, ca împreună să împărtășim și să promovăm conceptele de sustenabilitate și eficiență energetică în construcții.
Cei interesați să ia parte la eveniment ca expozanți sunt încurajați să ia legătura cu partenerul nostru de organizare ZEBRO la 📲 0745 740 505 sau 📩 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. (Raluca CĂRPINICI).

 

Cursuri de formare în implementarea ESG pentru reprezentanți din industria construcțiilor
În cadrul proiectului ERASMUS+ „Educație și formare a adulților în domeniul implementării ESG în vederea îmbunătățirii competențelor angajaților din industria construcțiilor”, vom organiza în zilele de 22, 23 și 24 mai, trei sesiuni de curs pe tema ESG în Domeniul Construcțiilor la care vă puteți înregistra intenția de participare prin următorul FORMULAR GOOGLE.

 

Apel de finanțare IMM și APL pentru transformare digitală
Wallachia eHUB a lansat un apel de finanțare a pachetelor de servicii de digitalizare pentru întreprinderi mici și mijlocii (IMM) și autorități publice locale (APL) care activează în Regiunile Sud-Muntenia (RSM) și București Ilfov (RBI), care sunt interesate de transformarea digitală a proceselor desfășurate. Serviciile de digitalizare și inovare sunt furnizate în cadrul Proiectului Wallachia eHub (WEH) implementat de European Digital Innovation Hub (EDIH) Wallachia eHub, cu finanțare de pana la 60.000 Euro.
Mai multe informații despre apel sunt disponibile la https://weh.spiruharet.ro/ro/apel-proiect.

Cu bine,

--

Horia Petran

INCD URBAN-INCERC - Sucursala INCERC Bucuresti

The Building Knowledge Hub - Romania

Adresa:

266 Pantelimon Sos, Bucharest, Romania

Telefon

(+4) 0212550835

Mobil

(+4) 0723712420

Fax

(+4) 0212551852

Adresa web:

http://www.incd.ro/

Adresa e-mail:  

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.