Agenția pentru Dezvoltare Regională București-Ilfov în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Regional București-Ilfov 2021-2027 (POR BI) se află în plin proces de actualizare a ultimei versiuni de program transmisă Comisiei Europene (CE) în data de 9 decembrie 2021.

 

Urmare setului de comentarii și recomandări primite în luna martie 2022 din partea reprezentanților CE, în cadrul Priorității 1 - O regiune competitivă prin inovare, digitalizare și întreprinderi dinamice, analizăm posibilitatea includerii unei acțiuni pilot denumită Sprijin pentru IMM în vederea implementării unor soluții inovative de economie circulară.

 

Beneficiarii acestei acțiuni ar putea fi întreprinderile mici și mijlocii, inclusiv microîntreprinderile, care intenționează să dezvolte și/sau să adopte soluții inovative de economie circulară. Vă rugăm să diseminaţi informaţia către partenerii dumneavoastră care vizează astfel de măsuri.

 

Pentru detalii despre domeniile vizate şi exprimarea ideilor de proiecte, vă rugăm să completaţi formularul disponibil la https://forms.gle/uMxrHDi8yg1EEJKw5.

Vă rugăm să ne transmiteţi intențiile dumneavoastră de proiecte până la data de 15 mai 2022.Pentru orice întrebări, persoanele de contact din partea ADR BI sunt: Gina Păun - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. și Alexandra Ioniță - Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Informaţia a fost publicată pe site-ul ADRBI aici.