ACTUALIZARE INFORMATII 

 

Stimați colegi constructori,

Proiectul SMART4NZEB oferă posibilitatea organizațiilor din România să participe la schimburi de experiență, activități de networking, traininguri, ateliere de lucru și întâlniri de tip B2B, alături de organizații din Slovenia, Serbia și Polonia (Programul ClusterXchange - https://clustercollaboration.eu/clusterxchange).

Participarea la astfel de sesiuni de schimburi de experiență reprezintă o oportunitate pentru participanți de a se conecta cu potențiali clienți sau colaboratori, diferite clustere, rețele de afaceri și alte organizații din Europa Centrală și de Est. Evenimentele sunt menite să faciliteze în primul rând o mai bună colaborare la nivel internațional și pot fi adaptate în funcție de interesul celor care doresc să participe, urmărind creșterea competitivității participanților pe plan național și / sau regional.

Sperăm că această oportunitate este de interes pentru dumneavoastră, având de asemenea în vedere faptul că o implicare activă a membrilor clusterului pRO-nZEB în astfel de activități va duce la o recunoaștere mai bună a clusterului și a membrilor acestuia la nivel regional și, implicit, a capacității tuturor celor implicați de a dezvolta noi relații pe plan internațional, de a se implica în noi proiecte și de a contribui la dezvoltarea unui mediu de afaceri bazat pe o colaborare activă în regiune.

Deja există evenimente planificate, așa cum a fost transmis anterior. Mai multe informații cu privire la evenimentele care au loc în curând pot fi găsite aici: https://www.pro-nzeb.ro/articol-pro-nzeb/schimburi-de-experienta-cu-organizatii-din-polonia-slovenia-sau-serbia-programul-clusterxchange-smart4nzeb/

În ceea ce privește evenimentele descrise în linkul anterior, chiar dacă evenimentul din Polonia are loc deja săptămâna viitoare, pentru Slovenia (6-10 iunie) și Serbia (21-23 iunie) încă este suficient timp pentru ca cei interesați să-și manifeste interesul.

De asemenea, cei care nu pot participa la evenimentele planificate în iunie, dar care ar dori să ia parte la astfel de sesiuni de schimburi de experiență în acest an, lansăm rugămintea de a ne semnala acest lucru prin completarea și transmiterea următorului formular: https://forms.gle/b37CbD6PGJiRah7GA

 

 

 

Va informam ca in perioada urmatoare, vor avea loc schimburi de experienta in cadrul Proiectului SMART4NZEB si in acest sens, va redirectionam mai jos informarea Domnului Horia Petran, presedinte al Clusterului pRO-nZEB. 

Membri PSC interesati de aceasta tema, pot beneficia de sprijin financiar o singură dată în program și doar pentru un singur reprezentant .

Informatii detaliate mai jos, in mesajul Dlui Horia Petran:

 

Proiectul SMART4NZEB (dezvoltat de  Clusterul pRO-nZEB, ) oferă posibilitatea participării membrilor clusterului pRO-nZEB la sesiuni de schimburi de experiență (3/5 zile) în cadrul programului ClusterXchange, program care are în vedere, printre altele, creșterea colaborării între diferite organizații din țările partenere: România, Polonia, Serbia, Slovenia.

 

Vizate în cadrul acestui program sunt Întreprinderile Mici și Mijlocii, Clusterele / Rețelele de Afaceri, Centrele Tehnologice, Institutele de Cercetare, Acceleratoarele / Incubatoarele de Afaceri și alte organizații care au rol de sprijin în dezvoltarea afacerilor și procesul de inovare din regiune.

 

În acest context, participanții (reprezentanți ai unor organizații ca cele menționate anterior, tipul organizației fiind un criteriu de eligibilitate) pot beneficia de sprijin financiar pentru deplasarea în vederea participării la evenimentele organizate în Polonia, Serbia sau Slovenia.

 

Acest sprijin este sub forma unei sume fixe (”lump-sum”) oferite organizației participante, cuantumul sumei depinzând de țara de destinație și durata vizitei.

 

Tabelul de mai jos oferă informații cu privire la datele evenimentelor planificate pentru anul 2022, cuantumul sprijinului financiar ce poate fi obținut și linkuri către broșurile evenimentelor, unde puteți găsi și informații cu privire la agendele propuse.

 

Țara gazdă

Date eveniment

Sprijin financiar de care poate beneficia o organizație participantă

Link informații utile / broșură eveniment (e.g. Agende, Eligibilitate, Destinații)

Polonia

23-27 mai 2022

610 EUR (5 zile)

https://www.pro-nzeb.ro/storage/2022/04/CXC_BROCHURE_Poland_May_23-27_Final.pdf

Slovenia

06-10 iunie 2022

720 EUR (5 zile)

https://www.pro-nzeb.ro/storage/2022/04/CXC_BROCHURE_Slovenia_June_06-10_Final.pdf

Serbia

21-23 iunie 2022

280 EUR (3 zile)

https://www.pro-nzeb.ro/storage/2022/04/CXC_BROCHURE_Serbia_June_21-23_Final.pdf

 

Menționăm că o organizație (eligibilă) poate beneficia de sprijinul financiar o singură dată în program și doar pentru un singur reprezentant din cadrul acesteia, plata sumei având loc după ce are loc participarea efectivă în cadrul evenimentului și după încheierea unor formalități, în conformitate cu cerințele ”European Innovation Council and SMEs Executive Agency”  - EISMEA, exprimate prin manualul calității ESCP-4X. Cei interesați vor fi informați în mod detaliat cu privire la formalități și vor primi tot sprijinul nostru pentru îndeplinirea acestora.

 

Locurile sunt limitate, așa că vă rugăm să vă exprimați interesul pentru participarea în program cât de curând posibil, prin completarea și transmiterea formularului ce poate fi găsit în josul paginii, aici.

 

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în cazul în care aveți întrebări suplimentare.

 

De asemenea, în măsura în care este posibil, asociațiile profesionale sau de afaceri parte din Clusterul pRO-nZEB sunt invitate să transmită această informare și către membrii lor, aceștia din urmă fiind de asemenea eligibili pentru participare.

 

Cu considerație,
Horia Petran


INCD URBAN-INCERC - Sucursala INCERC Bucuresti
The Building Knowledge Hub - Romania

Adresa:

266 Pantelimon Sos, Bucharest, Romania

Telefon

(+4) 0212550835

Mobil

(+4) 0723712420

Fax

(+4) 0212551852

Adresa web:

http://www.incd.ro/

Adresa e-mail:  

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.